Siska Budiman Resep
siska budiman
6 Jun 2002 7:12 pm
..Perkedel tahu.... ***resep***
PERKEDEL TAHU
Bahan :
6 tahu anu sedeng
1 sendok tek pedes bubuk
uyah sacekapna
3 sihung bawang beureum
1 sihung bawang bodas
1/2 sendok tek vetsin
2 siki endog
1 ons daging cincang
Cara ngadamelna :
siska budiman
6 Jun 2002 7:12 pm
..Perkedel tahu.... ***resep***
PERKEDEL TAHU
Bahan :
6 tahu anu sedeng
1 sendok tek pedes bubuk
uyah sacekapna
3 sihung bawang beureum
1 sihung bawang bodas
1/2 sendok tek vetsin
2 siki endog
1 ons daging cincang
Cara ngadamelna :
- Tahu direndos sina lemes
- Uyah, bawang beureum, bawang bodas direndos teras hijikeun kana tahu anu tos lemes, lebetkeun pedes bubuk sareng daging cingcangna, aduk aduk sadayana dugika rata, teras lebetkeun endogna teras aduk deui.
- Goreng sasendok makan dina minyak anu tos panas. Upami parantos koneng handapna nembe dibalikeun. Tos koneng luhur handap nembe dijait. Tiasa dianggo rencang sangu atanapi ditambul nganggo cengek.
siska budiman
6 Juni 2002 7:14 pm
...Goyobod..*resep*
GOYOBOD
Bahanna :
Goyobod anu tos siap pake kinten-kinten 1 kg.
Gula bodas + gula beureum sacekapna .
Cipati nu kentel sacekapna.
Pandan dua lembar kinten-kinten 15 cm panjangna.
Nangka 1/4 kg,
uyah sasendok teh.
Dewegan dikerok, sacekapna.
Es batu sacekapna.
Ngadamelna :
Gula bodas sareng gula beureum didamel kinca godogkeun,
lebetkeun nangka nu tos kenging nyuiran,
lebetkeun uyah sasendok teh kanggo panyari.
Dawegan dikerok.
Es batu diserut nganggo panyuguan.
Ngahidangkeunnana:
Goyobod lebetkeun kana gelas atanapi mangkok,
sasiuk dawegan campurkeun,
cur kincaan, sareng cipati nu kentel nganggo es batu kenging nyerut.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home